Buletinul informativ – 15 februarie 2020

Păcatul și Harul
08/02/2020
Viața între două dialoguri
14/02/2020
Afiseaza tot

Buletinul informativ – 15 februarie 2020

Programul bisericii în această săptămână

Vineri seara

19:00   – Viața între două dialoguri– Abel Noață

 Sâmbătă dimineața

08:30   – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)

08:30   – Momentele de rugăciune ale Bisericii (Sala mare)

09:30   – Biserica la studiu: Școala de Sabat

10:30   – Pauză

11:00   – Dacă ai fi fost aici… – Pastor Mihai Brașov

Sâmbătă după-amiaza

17:00   – Serviciu Divin – Dep. Diaconie

Marți

15:00   – Ora de rugăciune (2 Tes. 3)

17:00   – Ora de rugăciune a tinerilor (Ioan 4)

 

Aniversări

Săptămâna trecută următoarele persoane și-au aniversat ziua de naștere: George Grigore, Aurelia Ritivoiu, Diana Neagu, Laurențiu Moț, Floarea Gheciulescu, Gabriel Suica, Dumitra Gogoase și Lidia Radomir.

„Domnul întăreşte paşii omului şi astfel El îşi găseşte plăcere în calea lui.” Ps. 37:23

Anunțuri

  • În fiecare Sabat la ora 15:45 se desfășoară programul de studiu al Sfintei Scripturi: Redescoperind Biblia! – cu pastorul Liviu Dumitrașcu. Această oportunitate poate fi folosită pentru o pregătire în vederea botezului dar și pentru îmbogățirea cunoștințelor din Scriptură. Următorul botez în comunitatea noastră se va desfășura pe data de 20 iunie.
  • Biserica Adventistă Crinul din București ne solicit scrisoare de transfer pentru sora Ana Urseanu. Sâmbăta viitoare se va lua un vot în acest sens.
  • În Sabatul din 22 februarie, la prânz, se organizează o întâlnire cu toți părinții copiilor din biserica Popa Tatu. Se vor discuta aspecte organizatorice și vă rugăm să vă puneți deoparte acest timp!
  • Biserica Popa Tatu invită toate doamnele la seminarul medical „Cancerul de Sân și Cancerul de Col Uterin – Strategii de Prevenție și Diagnostic Precoce” susținut de Dr. Izabela Mihalcea – Medic Rezident Ginecolog, – ce va avea loc în data de 23 februarie 2020 între orele 10:00 și 12:00. Nu vor lipsi muzica, un scurt mesaj spiritual și îndrumarea și consultanța juridică, ce se acordăla cerere (înscrieri anticipate la tel. 0724279191, d-nul Cons. Jr. Aurel Grigore).
  • În Sabatul din 29 februarie se va desfășura faza locală a Olimpiadei de Cunoștințe Biblice. Să îi încurajăm pe copiii și tinerii care vor participa la acest eveniment important!
  • Primăvară cu ecou! – un program deosebit pregătit de Conferința Muntenia pentru toate doamnele care participă la programele organizate de Departamentul Misiunea Femeii. Evenimentul se va desfășura pe data de 21 martie 2020 de la ora 17:00 la Auditorium Pallady (Bd. Th. Pallady nr. 40G) și îl va avea ca invitat pe Dr. Chidi Ngwaba, medic în Marea Britanie iar momentele musicale vor fi asigurate de Alin Sârbu, Luiza Spiridon, Dragoș Gârea și Grupul Vocal UniSong.
  • Biserica noastră organizează o excursie la Sătic în perioada 15-17 mai 2020. Prețul pentru adulți va fi de 100 lei/zi și pentru copiii cu vârsta între 4 și 10 ani 85 lei/zi. Înscrierea și plata avansului de 30% se vor face până sâmbătă, 28 martie.
  • “Un om informat face cât doi.” Cine dorește să aibă acces la informații în ce privește un stil de viață sănătos se poate adresa fratelui Marian Corneliu pentru a împrumuta cărți din acest domeniu.
  • Se caută bucătăreasă pentru grădinița Micii Valdenzi. Se oferă garsonieră și hrana zilnică pe lângă salariu. De asemenea putem oferi un curs de calificare. Dacă știți o persoană doritoare, chiar și din provincie, luați legătura cu fratele Paul Mortasipu (0746057074).
  • Departamentul Diaconie a constatat necesitatea înlocuirii scaunelor din aula 2. În sensul acesta toți cei care doresc să susțină financiar acest proiect o pot face la colectă, menționând pe bilețelul din plic suma și destinația: “Scaune aula 2”. Multumim!