Buletinul informativ 20 august 2016

Supravieţuirea nu este suficientă
13/08/2016
Necredinţa înseamnă eşec
19/08/2016
Afiseaza tot

Buletinul informativ 20 august 2016

Programul bisericii în acest Sabat

  • Vineri seara

ora 20.00 – Serviciu divin – „Necredința înseamnă eșec” – Dan Roman


  • Sâmbătă dimineaţă

ora 8.00 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8.30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9.00 – Biserica la studiu: Şcoala de Sabat
ora 10.30 – Pauză
ora 11.00 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului: Matei 11, 28-29
Imn de lauda –  637 Vorbește-mi Tu Isuse
Rugaciune
Inchinare prin zecimi si daruri
Punct muzical
Predica  – Blandetea-forta si delicatete – pastor Gabriel Dinca
Punct muzical
Imn de despartire – 243 Blând ca o voce de înger
Rugaciune de binecuvantare

  • Sâmbătă după-amiaza

Ora 18:00 Serviciu divin – Serviciu divin „Slujind Domnului și semenilor” (prezentare de proiecte)

Săptămâna care a trecut

Pentru că şi-au aniversat ziua naşterii între 14 și 20 august 2016: Gherzan Doina, Manciu Constantin, Panaitescu Marian, Alexe Costin, Ciupercă Timotei, Drăgușescu Vasilica, Gherzan Andrei, Ghiduc Iuliana, Pârvan Andrei, Enache Ana, Niculiță Sorin, Nadolu Victoria, Paraschiv Ioan, Covaci Mihai, Morcov Nicușor, Voicu Elisabeta, Birca Florin, Moisescu Olivia, Vlad Paula  îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea şi harul Lui şi mulţumesc Bisericii pentru iubire şi părtăşie.

ANUNȚURI LOCALE
  1. TINSERV – Spitalul Viziru .Vrei sa ai o vacanța in care sa slujești semenilor aflați in nevoie? Vrei sa ajuți un proiect special? Hai cu noi in tinserv! Mergem la spitalul de la Viziru între 21-25 August! Suntem chemați sa oferim ajutor fizic la diverse lucruri: taiat iarba, ingrijit gradina, pregatit conserve pentru iarna.Cazarea si masa sunt asigurate in incinta spitalului.Detalii si înscriere: Dan Roman
  2. NEVOIE URGENTĂ Pentru editarea si transmiterea online a programelor bisericii este nevoie urgenta de un calculator care sa poata prelucra si transmite aceste programe . Pana in acest moment s-au strans 6.650 lei si 200 euro din necesarul estimat de 10.000 lei. Cerem ajutorul bisericii pentru cumpararea acestui computer. Va multumim tuturor pentru ajutorul oferit!
  3. Excursie la Sătic – În perioada 3-5 octombrie 2016, Biserica Popa Tatu organizează o excursie la SĂTIC – RUCĂR (BRAN). Cazarea si masa costă 55lei/zi. Cei interesați se pot înscrie până la data de 1.09.2016. Mai multe detalii se pot obține de la pastorul Gabriel Dincă.
  4. Adapost pentru sapte copii – Membrii bisericii Popa Tatu au demarat lucrarile de constructie pentru o casa ce va adaposti o familie cu sapte copii. Poti ajuta si tu.Detalii despre acest proiect puteti afla dupa amiaza la serviciul divin.