Buletinul informativ – 20 decembrie 2019

Voluntari la Centrul de Refugiați
17/12/2019
Redescoperă bucuria mulțumirii
20/12/2019
Afiseaza tot

Buletinul informativ – 20 decembrie 2019

Programul bisericii în această săptămână

Vineri seara
ora 19.00 – Redescoperă bucuria mulțumirii – Valeriu Gherzan

Sâmbătă dimineaţă

ora 8:30 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8:30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (Sala mare)

ora 9:30 – Biserica la studiu: Școala de Sabat
ora 10:30 – Pauză
ora 11:00 – Testul maturității – Pastor Robert Georgescu

Sâmbătă după-amiaza

ora 17:00 – De ce l-a trădat Ahitofel pe David? DezbaterePastor Liviu Dumitrașcu

 

 

Aniversați

Pentru că își vor aniversa ziua naşterii între 21 și 27 decembrie 2019, Aurica Udrea, Gheorghe Percu, Marin Drăgușin, Doina Adriana Soreanu, Cristian Sandu, Adrian Șuțoiu, Marius Dorobanțu, Liliana Valentina Pârlea și Cristian Voicu îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea şi harul Lui şi mulțumesc Bisericii pentru iubire şi părtăşie.

Anunțuri

  • Luni seara trecută, o echipă de voluntari din biserica noastră a fost azi la Centrul de Refugiați cu lucruri donate de copiii bisericii și părinții lor. Bucuria a fost deplină pentru cele 5 familii de beneficiari din Siria, Irak, Iran și Somalia. Săptămâna viitoare, luni, vom merge să ducem a doua parte din donații. Mulțumim frumos pentru ajutor!
  • La data de 18 decembrie în familia Mihail și Gabriela Niță s-a născut Anelise! Dumnezeu să binecuvânteze familia Niță cu multă sănătate și bucurie în creșterea acestui copilaș. Vă suntem alături!
  • La departamentul literatură se pot găsi Biblii speciale pentru cadou. Forma de prezentare este una deosebită iar prețul este de 18 lei/bucată. Anul evanghelistic 2019/2020 este Anul Bibliei iar aceasta va fi cartea misionară!
  • Orele de rugăciune de marți seara se suspendă până după Anul Nou. Vom reveni cu anunțul la reluarea programului.
  • Se caută bucătăreasă pentru grădinița Micii Valdenzi. Se oferă garsonieră și hrana zilnică pe lângă salariu. De asemenea putem oferi un curs de calificare. Dacă știți o persoană doritoare, chiar și din provincie, luați legătura cu fratele Paul Mortasipu (0746057074).