Buletinul informativ 25 martie 2017

Lui Dumnezeu îi plac nodurile
18/03/2017
Om după inima lui Dumnezeu
24/03/2017
Afiseaza tot

Buletinul informativ 25 martie 2017

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara

ora 19.00 – Serviciu divin – Om după inima lui Dumnezeu (pastor Gabriel Dincă)

Sâmbătă dimineaţă

ora 8.00 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8.30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9.00 – Biserica la studiu: Școala de Sabat
ora 10:30 – Pauză
ora 11:00 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului: Ps. 1,1-3
Imn de laudă – 407
Rugăciune
Închinare prin zecimi şi daruri
Predică – Sursa adevăratei fericiri (pastor Gabriel Dincă)
Imn de despărţire – 387
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

Ora 18:00 – Serviciu divin – Fii și fiice (Dorian Gavrilă)

Pentru că și-au aniversat ziua nașterii între 19 – 25 martie 2017: Dirmina Elena, Florescu Valentin, Preda Gabriela, Dumitru Samuel, Diaconu Cornel, Gheonea Sorin Dumitru, Raducan Ioana, Birzu Florica, Roman Gheorghe, Constantinescu Mihaela, Hanganu Olga, Irimia Mihaela, Musat David, îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea și harul Lui și mulţumesc Bisericii pentru iubire și părtășie.

Anunțuri locale

 1. PROGRAMUL MISIUNEA FEMEII – Pentru ultimele duminici din lunile martie si aprilie, intre orele 10–12, la Biserica Popa Tatu, vom organiza pentru toti cei interesati consiliere medicala si consiliere juridica.
  • Consilierea medicală va fi acordata de Dr. neurolog Sorin Săndulache, astfel:
  – In data de 26.03.2017 : ANXIETATEA EXISTENTIALA
  – In data de 30.04.2017 : DEPRESIA.
  – In ambele ocazii vor fi prezentari scurte, intalnirile avand un caracter colocvial – interactiv. Asteptam sa pregatiti intrebarile carora doriti sa primiti raspuns, legate de tematica anuntata.
  • Îndrumare si consultanta juridica – la cerere Cons. Jr. Aurel Grigore( inscrieri la tel ; 0724 279 191) .
 2. Cina Domnului – Serviciul divin pentru Cina Domnului va avea loc în Biserica Popa Tatu în Sabatul din 8 aprilie 2017. Rugăm diaconii de grupe să contacteze membrii grupelor lor, să le reamintească de pregatirea spirituală necesară pentru acest eveniment și să anunțe primul diacon sau secretariatul despre persoanele care vor lua Sfânta Cina la domiciliu.
 3. ADUNARE DE FAMILIE – Membrii bisericii Popa Tatu sunt invitați la o adunare de familie în data de 25.03.2017, după serviciul divin de la prânz.
 4.  

  Fr. SORIN NICULIȚĂ a încetat din viață luni dimineața, la Spitalul Clinic Nicolae Malaxa, la varsta de 46 de ani. A fost înmormântat la cimitirul adventist din Voluntari. Ne rugăm ca Dumnezeu să mângâie pe sora Ana și cei doi copii: Vlăduț și Mara.

 5.  

  PREGĂTIRE LA LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ ȘI LA MATEMATICĂ Începând din data de 26 martie 2017 la Biserica Adventistă Popa Tatu va avea loc programul de pregătire la limba și literatura română și la matematică pentru examenul de Evaluare Natională susținut de elevii claselor a-VIII-a. Pregătirea pentru limba română va fi susținută de profesor Lizica Petre în fiecare duminică de la ora 14:00, iar la matematică de profesor Carmen Pascu de la ora 16:00.

 6.  

  DEZVOLTARE PERSONALĂ – Vă invităm să participaţi la studiul carții Minte, caracter, personalitate, în fiecare joi la orele 17:00. Cei interesați de creștere spirituală și intelectuală sunt invitați la aceste ocazii de studiu și aprofundare cu privire la știința dedicată sănătății mintale și spirituale. Pentru următoarea ocazie se va studia capitolul „Sănătate și echilibru”.

 7.  

  ORA DE RUGĂCIUNE A COMUNITĂŢII – Vă invităm să participaţi la grupa de studiu și rugăciune a comunităţii care are loc în fiecare marți, la ora 1700. Pentru următoarea ocazie se va studia capitolul „Extreme în dietă” din cartea Divina vindecare.