Buletinul informativ 27 august 2016

Slujind Domnului şi semenilor
20/08/2016
Miracolul convertirii
26/08/2016
Afiseaza tot

Buletinul informativ 27 august 2016

Programul bisericii în acest Sabat

  • Vineri seara

ora 20.00 – Serviciu divin – „Miracolul convertirii” – Florin Chirilov

  • Sâmbătă dimineaţă

ora 8.00 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8.30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9.00 – Biserica la studiu: Şcoala de Sabat
ora 10.30 – Pauză
ora 11.00 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului: 2 Timotei 4, 3-4
Imn de laudă –  630 Așteptăm cu dor momentul
Rugăciune
Închinare prin zecimi și daruri
Punct muzical
Predică – Puterea uimitoare a crezului interior! (pastor Dănuț Bărcăcianu)
Punct muzical
Imn de despărțire – 151 Dați-ne-n mână Biblia cea sfântă
Rugăciune de binecuvantare

  • Sâmbătă după-amiaza

Ora 18:00 Serviciu divin – „Olimpiada credinței” – Cristian Prună

Săptămâna care a trecut

Pentru că şi-au aniversat ziua naşterii între 21 și 27 august 2016: Vlăsceanu Pascu, Antea Rebeca, Delli Valodi, Tudorică Livian, Găina Gabriel, Iorga Rozalia, Toader Mădălina, Artinian Ilse, Bocăneanu Eric, Roman Lavinia, Eremia Verginica  îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea şi harul Lui şi mulţumesc Bisericii pentru iubire şi părtăşie.

ANUNȚURI LOCALE
  1. Proiecte ale bisericii –  Adăpost pentru șapte copii Membrii bisericii Popa Tatu au demarat lucrările de construcție pentru o casă ce va adăposti o familie cu șapte copii. Poți ajuta și tu.
  2. Computer – Pentru editarea și transmiterea online a programelor bisericii, este nevoie de un computer pentru achiziționarea căruia s-a strâns peste 75% din sumă. Detalii despre acest proiect puteți afla vizionând în arhiva popatatu.ro serviciul divin din 20 august sau de la fr. Gelu Găina respectiv Cristian Sandu.
  3. Excursie la Sătic . În perioada 3-5 octombrie 2016, Biserica Popa Tatu organizează o excursie la SĂTIC – RUCĂR (BRAN). Cazarea și masa costă 55lei/zi. Cei interesați se pot înscrie până la data de 1.09.2016. Mai multe detalii de la pastorul Gabriel Dincă.
  4. Studiul doctrinelor biblice. Sabatul viitor va reîncepe, după vacanță, studiul doctrinelor biblice. Invităm pe toți prietenii bisericii noastre și pe cei ce doresc să cunoască mai bine adevărurile biblice să participe la aceste studii care vor avea loc în fiecare sâmbătă de la ora 17:00.
  5. Început de an școlar . Joi 1 septembrie de la ora 9.00,  la grădinița bisericii noastre va fi o acțiune de curățenie generală pentru pregătirea grădiniței în vederea deschiderii anului școlar. Este nevoie de câteva persoane, în special surori, care să ajute la realizarea acțiunii. Înscrieri la fr. Dănuț Bărcăcianu.