Buletinul informativ – 29 iunie 2019

Micii instrumentiști
22/06/2019
Cerul este plin de iubire
28/06/2019
Micii instrumentiști
22/06/2019
Cerul este plin de iubire
28/06/2019
Afiseaza tot

Buletinul informativ – 29 iunie 2019

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara
ora 20.00 – Serviciu divin – „Cerul este plin de iubire” – George Grigore

Sâmbătă dimineaţă

ora 8:30 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8:30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9:30 – Biserica la studiu: Şcoala de Sabat
ora 10:30 – Pauză
ora 11:00 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului: Ioan 1, 10-12
Imn de laudă 283
Rugăciune
Închinare prin zecimi şi daruri
Serviciu Divin – „Unui Dumnezeu necunoscut” – Dorian Gavrilă
Imn de despărţire 352
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

ora 18:00 – Serviciu divin – „Ultima chemare a pietrelor!” – pastor Dănuț Bărcăcianu

Pentru că şi-au aniversat ziua naşterii între 23 și 29 iunie 2019: Barbu Florentina, Pascu Alin, Pop Ecaterina, Tănase Valentin, Androne Erika, Zota Carmen Manuela, Tapus Georgeta, Tudorache Costina, Chiritoiu Toni și Grosu Elvira îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea şi harul Lui şi mulțumesc Bisericii pentru iubire şi părtăşie.

  • CINA DOMNULUI – Serviciul Divin pentru Cina Domnului va avea loc în Biserica Popa Tatu în Sabatul din 13 iulie 2019. Rugăm pe diaconii de grupe să contacteze membrii grupelor lor, să le reamintească de pregătirea spirituală necesară pentru acest eveniment și să anunțe primul diacon sau secretariatul despre persoanele care vor lua Sfânta Cină la domiciliu.
  • PREGĂTIREA LOCAȘULUI DE ÎNCHINARE PENTRU CINA DOMNULUI – Duminica, 7 iulie, începând cu ora 8:00 suntem așteptați la un timp de părtășie și pregătire a locașului de închinare pentru Sfânta Cină.
  • NOUL PRIM-MINISTRU DIN PAPUA NOUA GUINEE E UN ADVENTIST – James Marape, un adventist de ziua a șaptea, a fost ales prim-ministru în Papua Noua Guinee. Desemnarea vine după săptămâni de instabilitate care a zguduit Guvernul PNG și a dus la demisia fostului prim-ministru Peter O’Neill. Marape, fostul ministru de finanțe, este din regiunea Tara Pori. Este prezbiter în Biserica Adventistă din Korobosea și a urmat Școala Adventistă din Kabiufa. Prima declarație a noului prim-ministru a fost: „Este un privilegiu să fii prim-slujitorul acestei națiuni. Nu promit să fiu răspunsul la toate problemele națiunii noastre dar promit că voi depune tot efortul de care sunt în stare ca să aduc o schimbare! Fără Dumnezeu n-aș fi ajuns aici, cel puțin să fac tot ce pot pentru copiii lui Dumnezeu din Papua Noua Guinee.”
  • SUMMIT GLOBAL DESPRE RELIGIE, PACE ȘI SECURITATE – La începutul lunii mai a avut loc la ONU de la Geneva, Summit-ul global despre religie, pace și securitate, organizat de Asociația Internațională pentru apărarea Libertății religioase. Au fost susținue prezentări de către experți, diplomați, profesori și cercetători de renume mondial.A fost prezent secretarul general adjunct al ONU, Adama Dieng, precum si Katarzyna Gardaphkadze, din partea OSCE. Au mai luat cuvântul Fernarnd de Varennes, Raportorul special al ONU cu privire la chestiuni legate de minorități și Ganoune Diop, director pentru libertate religioasă la Conferința Generală a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea.
  • OMNIPREZENTA PERSECUTARE A CREȘTINILOR, uneori chiar sub formă de genocid, este în plină desfășurare în Orientul Mijlociu și a provocat un exod în ultimele două decenii, potrivi unui raport realizat la cererea ministrului britanic de externe, Jeremy Hunt, scrie Guardian. Raportul arată că acum un secol, creștinii reprezentau 20% din populația Orientului Mijlociu și a Africii de Nord, dar acum a ajuns la mai puțin de 4%, adică aproximativ 15 milioane de persoane.