Buletinul informativ – 30 noiembrie 2019

Sistemul imunitar: prieten sau dușman?
24/11/2019
Atât de aproape
29/11/2019
Afiseaza tot

Buletinul informativ – 30 noiembrie 2019

Programul bisericii în această săptămână

Vineri seara
ora 19.00 – Atât de aproape – Pastor Mihai Brașov

Sâmbătă dimineaţă

ora 8:30 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8:30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (Sala mare)

ora 9:30 – Biserica la studiu: Școala de Sabat
ora 10:30 – Pauză
ora 11:00 – Predica De ce a trimis Dumnezeu profeți? – Pastor Ioan Câmpian
Rugăciune de binecuvântare

 

Sâmbătă după-amiaza

ora 17:00 – O poveste cu profeți – Pastor Teofil Petre

 

Marți

ora 15:00 – Ora de rugăciune

ora 17:00 – Ora de rugăciune a tinerilor

 

 

Aniversați

Pentru că își vor aniversa ziua naşterii între 30 noiembrie și 6 decembrie 2019, Claudiu Adam, Eleonora Bugan, Niculina Nicolae, Corina Iuliana Pascu, Florica Șerban, Carmen Toncu, Florin Casași, Eleonora Mincinoiu, Maria Pelin, Gheorghe Gheorghe, Bogdan Tache, Sergiu Chițu, Viorica Ghioaldă, Ana Nicoleta Dobre, Dorian Gavrilă și Valentina Pascu îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea şi harul Lui şi mulțumesc Bisericii pentru iubire şi părtăşie.

 

Anunțuri

  • De astăzi începe în biserica noastră Săptămâna de Rugăciune, care se va desfășura în fiecare seară de la ora 19:00 (exceptând sâmbătă seara) și se va încheia cu un botez în data de 7 decembrie. Prezentatorii cuvântului vor fi pastoral Felix Mușat, Adrian Dragomir, George Grigore, Răzvan Ioachim, Horia Enache și Pastorul Robert Mandache.
  • Săptămâna de Rugăciune este u timp deosebit în care să ne exprimăm dragostea noastră față de Dumnezeu, în care să dedicăm mai mult timp relației cu El, în care să ne deconectăm pe cât posibil de la sursele de stress și în care să-L propovăduim pe El, Mântuitorul nostru!
  • Sora Irina Dogaru Letchin dorește să se transfere la noi din biserica Bellu. Astăzi se citește scrisoarea de transfer.
  • 14 decembrie va fi o zi deosebită în care Concertul de Nașterea Domnului poate bucura și inimile invitaților noștri. Să ne gândim la ei din timp. În același Sabat, după amiază, va avea loc un program special al copiilor. Să ne planificăm prezența și la acest eveniment pentru a încuraja copiii și instructorii lor!
  • Începând cu data de 4 ianuarie 2020 se va deschide o nouă clasă de studio biblic și pregătire pentru botez. Toți cei interesați să ia legătura cu pastorii bisericii.
  • La departamentul literature se pot găsi Biblii speciale pentru cadou. Forma de prezentare este una deosebită iar prețul este de 18 lei/bucată. Anul evanghelistic 2019/2020 este Anul Bibliei iar aceasta va fi cartea misionară!