Buletinul informativ – 6 iulie 2019

Ultima chemare a pietrelor!
29/06/2019
Ce aș mai fi putut face viei Mele
05/07/2019
Afiseaza tot

Buletinul informativ – 6 iulie 2019

Programul bisericii în acest Sabat

Vineri seara
ora 20.00 – Serviciu divin – „Ce aș mai putut face viei Mele?” – pastor Dănuț Bărcăcianu

Sâmbătă dimineaţă

ora 8:30 – Întâlnirea instructorilor Şcolii de Sabat (Aula 2)
ora 8:30 – Momentele de rugăciune ale Bisericii (sala mare)
ora 9:30 – Biserica la studiu: Şcoala de Sabat
ora 10:30 – Pauză
ora 11:00 – Biserica ascultă Cuvântul Domnului: 2 Samuel, 9,1
Imn de laudă 34
Rugăciune
Închinare prin zecimi şi daruri
Serviciu Divin – „Din pricina lui Hristos!” – pastor Gabriel Dincă
Imn de despărţire 410
Rugăciune de binecuvântare

Sâmbătă după-amiaza

ora 18:00 – Serviciu divin – „Biruință!” – pastor Teofil Petre

Pentru că şi-au aniversat ziua naşterii între 30 iunie și 6 iulie 2019: Câmpian Tătar Aurora, Covaci Brîndușa, Mandache Mirela, Enache Ana Teodora, Florea Luminița Mihaela, Sandu Elisabeta, Vicol Ioan Ovidiu, Ioachim Răzvan, Roșca Aura, Ion Emilia, Vornic Elena Monica și Săndulescu Cristian Alexandru îi sunt recunoscători Domnului pentru bunătatea şi harul Lui şi mulțumesc Bisericii pentru iubire şi părtăşie.

  • ADUNARE DE FAMILIE – Sâmbătă, 20 iulie ora 12:00, membrii Bisericii Popa Tatu sunt invitați la o adunare de familie.
  • CINA DOMNULUI – Serviciul Divin pentru Cina Domnului va avea loc în Biserica Popa Tatu în Sabatul din 13 iulie 2019. Rugăm pe diaconii de grupe să contacteze membrii grupelor lor, să le reamintească de pregătirea spirituală necesară pentru acest eveniment și să anunțe primul diacon sau secretariatul despre persoanele care vor lua Sfânta Cină la domiciliu.
  • PREGĂTIREA LOCAȘULUI DE ÎNCHINARE PENTRU CINA DOMNULUI – Duminica, 7 iulie, începând cu ora 8:00 suntem așteptați la un timp de părtășie și pregătire a locașului de închinare pentru Sfânta Cină.
  • BISERICA ADVENTISTĂ DIN BRAGADIRU cere sprijinul și ajutorul financiar bisericii Popa Tatu pentru finalizarea sălilor pentru copii (Școala de Sabat). Cei care doresc să sprijine Biserica Bragadiru pot pune banii în plicul de zecimi și daruri cu specificația „pentru Biserica Bragadiru”
  • GRĂDINIȚA „MICII VALDENZI” primește înscrieri pentru anul școlar 2019-2020. Relații la telefon 0720 475  471.
  • SESIUNEA DE ADMITERE LA UNIVERSITATEA ADVENTUS – În perioada 15-22 iulie 2019, Universitatea Adventust din Cernica organizează sesiunea de admitere la programele de studii de licență. Menționăm ca Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS) a hotărât, în ședința din 30.04.2015, să acorde Universității Adventus acreditarea cu calificativul „Încredere”. Informații despre sesiunea de admitere din această vară le puteți găsi pe www.uadventus.ro/admitere și la numerele de telefon 021 369 53 50 sau 0744 68 51 23.
  • VREI SĂ FII PROFESOR ÎN NAMIBIA? – Școala Adventistă „God Cares” din Namibia caută trei profesori voluntari pentru anul 2019. Școala asigură cazarea și masa, în timp ce Conferința Muntenia suportă cheltuielile biletelor de avion. Perioada minimă pentru voluntariat este de un an. Pentru o perioadă mai mică de un an biletele sunt suportate personal. Profil profesori voluntari: tineri adventiști cu vârstele între 19-35 de ani, absolvenți de facultate pentru postul de supervizor, absolvenți de liceu pentru postul de monitor, cunoștințe medii de limba engleză (exprimare/scris), spirit de echipă, modestie în îmbrăcăminte. Dacă ești tânăr și doritor de o expediție misionară, te invităm să accepți provocarea „Un an pentru Hristos!” în Namibia. Voluntarii care au trecut pe la această școală au mărturisit, împreună cu marele misionar David Livingstone, că Africa – „rana deschisă a omenirii” – le-a răpit o parte din inima lor.